Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

I'm really not an idiot....

Posted by dennisdster 
I'm really not an idiot....
April 22, 2012 05:31AM
...just new to hub downloading and this application.

So, I've set up Jucy, connected to a hub, accessed a filelist for a user, downloaded the text file for the files I want, decided I want them, and am now clueless.

I do not have a right-clicking mouse; I d/l'd the textfile by double-clicking it. How do I download the folder I want? (Double-clicking each individual file? Double-clicking the folder?)

I did something (?) because the individual files I want all now all in red, and Jucy is attempting to connect.

I'm also not sure how to remove a file I don't want.

I'm really a quick study (I've been downloading torrents for years) if you could just get me started...



Edited 1 time(s). Last edit at 04/22/2012 05:32AM by dennisdster.
Re: I'm really not an idiot....
April 22, 2012 02:06PM
That all gets done via that context menu most people can conjure by clicking on their second mousebutton.

On systems that support one-button mice, context menus are typically opened by pressing and holding the primary mouse button (this works on the icons in the Dock on Mac OS X) or by holding CTRL-key while pressing the mouse button.

Also you can try to activate mouse keys in the Universal Access settings.
Otherwise I can just recommend to you to attach an up to date mouse. Its now 7 years since Apple stopped shipping single Button mice!

------------------------------------------------------------------------
Freedom is a new religion, the religion of our time.
- Heinrich Heine



Edited 1 time(s). Last edit at 04/22/2012 03:04PM by Quicksilver.
Re: I'm really not an idiot....
April 22, 2012 05:50PM
Thanks!
Re: I'm really not an idiot....
May 26, 2012 07:34PM
So, everything has gone swimmingly for some time; I've downloaded quite a bit, share everything downloaded, etc......

I just returned from a week on vacation and can't connect:

I get a

10:57***Connecting to dchub://69.162.90.98:411
10:58***Connection Timeout
10:58***Disconnected

endlessly

I'm clueless as to what might have changed.

?

Dennis
Re: I'm really not an idiot....
May 27, 2012 11:36PM
The hub might be offline?
Restarting the client?

------------------------------------------------------------------------
Freedom is a new religion, the religion of our time.
- Heinrich Heine
Re: I'm really not an idiot....
May 27, 2012 11:43PM
Perhaps the hub is offline; I've restarted the client with the same result.
Re: I'm really not an idiot....
May 27, 2012 11:48PM
answer - they moved the server while I was gone. :-)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login